BATIŞEHİR E2 BLOK KÖŞE 17.KAT 2+1 KAPALI MUTFAK SATILIK DAİRE

Satılık Apartman Dairesi Konut 7,200,000 TL 140 m² / (Net) 105 m² 2 + 1

İstanbul / Bağcılar / Göztepe Mah.

Ref.No: 551733 / İlan No: f-752574-436
Son Güncelleme: 22/01/2024

Ana Bilgi

Oda Sayısı2
Salon Sayısı1
Banyo Sayısı1
Yapının DurumuIkinci El
Kullanım DurumuBoş
IsıtmaKombi
Yakıt TipiDoğalgaz
Bulunduğu Kat17
Bina Kat Sayısı19
İnşa Yılı2019
Peşinat0 TL
Tapu DurumuKat Mülkiyetli Tapu
Yapının YönüDoğuGüney
Aidat0 TL
Kira Getirisi0
Krediye UygunEvet

 

 LOKASYON

 Atatürk Hava Limanına 10 dk , Maslak Bölgesine 10 dk. mesafede , Doğan medya center karşısında; 3.Köprü Bağlantı yolu ve yeni hava limanı projelerinin Şehre bağlandığı tek kesişme noktasıdır, mevcut Metro İstoç istasyonunun ve yeni açılacak olan Kabataş-Mahmutbey Metro hattına 5 dk ‘lık  yürüme mesafesindedir.

GÜVENLİK
 

7/ 24  Profesyonel Güvenlik , CCTV Kamera sistemi ,  Kartlı Geçiş Sistemi ,Kapalı Otopark Sizlerin, vaat ettiği yüksek kalite ve yaşam standartlarını aldığı bir çok Uluslar arası ödülle de kanıtlayan BATIŞEHİR ‘de yaşamaya davet ediyoruz.

 
BİNA VE DAİRE İÇİ ÖZELLİKLER
 

Franke marka 4’lü ankastre set , Kale marka mutfak dolapları ,Tepe home marka daire kapıları, Hyundai marka asansörler ve kullanılan diğer tüm ürünler yüksek kalite standartlarında ,Uluslar arası alanda kabul görmüş Markalardır tüm daireler sahip olduğu 2,93 m net tavan yüksekliği ile ferah iç mekanlara sahiptir.

 
SOSYAL ALANLAR

Projede teslimi ile birlikte yaşama geçen açık ve kapalı havuzlar, peyzaj alanları, fitness center, kafe –restoran ve Market alanı vardır tüm etaplarda yaşam başlamasıyla birlikte toplam 100.000 m2 ortak ve yeşil alan, futbol sahası, tenis ve basketbol oyun alanları, hobi bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları da hizmete girmiştir.
 
PROJE GENEL
 
2013-2014 Eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan Doğa Koleji Oxford Quality  kolej, tüm ihtiyaçlarınızı ve bir çok ünlü markayı bir arada bulabileceğiniz 121 dükkandan oluşan Alışveriş caddesi ve meydanı, nitelikli ofis binaları, SHERATON ve RADİSSON otelleri, iddaalı rezidans bloğu,   spa, fitness ve güzelik merkezlerini bir arada sunan BATI CLUB, sosyal tesisleri ile yüksek standartlarda konut alanları ile 7 farklı fonksiyonu bir arada barındıran BATIŞEHİR projesi sizlere hayat şartlarının bize her geçen gün biraz daha zorladığı İstanbul da herşeyin yanı başınızda bulabileceğiniz tam bir şehir sunuyor.
 
 
 



Bu ilan Emlak Asistanım CRM Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

İç Özellikler

ADSL
Beyaz Eşyalı
Boyalı
Çelik Kapı
Duşakabin
Giyinme Odası
Gömme Dolap
Görüntülü Diafon
Hilton Banyo
Kiler
Mutfak Dogalgaz
Klima

Konum

Doğa Manzaralı
Şehir Manzaralı
Metroya yakın
Minibüs Caddesine Yakin

Çevre Bilgisi

Alışveriş Merkezi
Kreş
Market
Oyun Parkı
Polis Merkezi
Semt Pazarı

Site

Spor Salonu
Tenis

Bina

Fiber İnternet
Hidrofor
Isı Yalıtım
Jeneratör
PVC Dograma
Su deposu
Yangın Merdiveni

İstanbul / Bağcılar / Göztepe Mah.

BATIŞEHİR E2 BLOK KÖŞE 17.KAT 2+1 KAPALI MUTFAK SATILIK DAİRE / Yorumlar

Yücel Ciddi
Şirket Yetkilisi
Optimum Gayrimenkul
Serçe Sokak No:4 Karaköy Beyoğlu İstanbul
Beyoğlu
34425 İstanbul
+90 212-252 35 69

İlanın Yayınlandığı Siteler

optimumgayrimenkul.com Satılık Konut Apartman Dairesi BATIŞEHİR E2 BLOK KÖŞE 17.KAT 2+1 KAPALI MUTFAK SATILIK DAİRE İstanbul Bağcılar Bağcılar Göztepe Mah. 7,200,000 TL optimumgayrimenkul.com,,batisehir,e2,blok,kose,17,kat,2+1,kapali,mutfak,satilik,daire,istanbul,bagcilar,bagcilar,goztepe,mah,konut,apartman,dairesi,satilik, optimumgayrimenkul.com BATIŞEHİR E2 BLOK KÖŞE 17.KAT 2+1 KAPALI MUTFAK SATILIK DAİRE İstanbul Bağcılar Bağcılar Göztepe Mah. Konut Apartman Dairesi Satılık